Δισκοσβάρνα αναρτώμενη

Δισκοσβάρνα αναρτώμενη
Δισκοσβάρνα αναρτώμενη Δισκοσβάρνα αναρτώμενη Δισκοσβάρνα αναρτώμενη Δισκοσβάρνα αναρτώμενη Δισκοσβάρνα αναρτώμενη Δισκοσβάρνα αναρτώμενη Δισκοσβάρνα αναρτώμενη Δισκοσβάρνα αναρτώμενη Δισκοσβάρνα αναρτώμενη
Μάρκα: Papadopoulos
Κωδικός Προϊόντος: DiscoPlus & DiscoPlus R
Ποσότητα:  Καλάθι

Οι σειρές προϊόντων DiscoPlus και DiscoPlus R αποτελούν έναν νέο τύπο αναρτώμενης δισκοσβάρνας που εξασφαλίζει ιδανική συνθήκες για:

  • σπορά (δημιουργεί συνθήκες αποσύνθεσης του άχυρου και διαπνοής του εδάφους, ενώ παράλληλα προστατεύει από την διάβρωση και πρόωρη ξήρανση του γόνιμου στρώματος)
  • εξωμάλυνση των ανωμαλιών της εδαφικής επιφάνειας
  • καταστροφή των παρασίτων

Χαρακτηριστικό των DiscoPlus και DiscoPlus R είναι η ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή τους που επιτρέπει εύρη εργασίας 3 και 4m στα μοντέλα DiscοPlus και  4-5-7m στα μοντέλα DiscοPlus R.Τα σταβάρια εδράζονται ανεξάρτητα για κάθε 2 δίσκους, με ελαστικά μπλόκς, με αποτέλεσμα την απόλυτη προστασία σε περίπτωση πρόσκρουσης σε πέτρες αλλά και την ιδανική προσαρμογή στις ανωμαλίες της εδαφικής επιφάνειας. Ειδικής κατασκευής ενισχυμένα κουζινέτα εδράζουν τις δυάδες των δίσκων, οι οποίοι έχουν διάμετρο Φ610. Παράλληλα, επιτρέπουν την ρύθμιση της κλήσης των δίσκων, με αποτέλεσμα την ιδανική προσαρμογή σε κάθε εδαφική αποστολή. Το βάθος εργασίας παραμένει σταθερό χάρη στον κύλινδρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της δισκοσβάρνας. Ο κύλινδρος αυτός συμπιέζει το κατεργασμένο έδαφος  προστατεύοντας το από διάβρωση και συντηρώντας τα επίπεδα υγρασίας του. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει Σωληνοειδή πίσω Κύλινδρο Φ500. Κατ΄επιλογή extra διατίθεται και Ελικοειδής πίσω Κύλινδρος Φ500. Στο extra εξοπλισμό μπορεί να τοποθετηθούν ρυθμιζόμενα ελατήρια σβάρνας, στο πίσω μέρος, τα οποία προσφέρουν περαιτέρω επεξεργασία και θρυμματισμό του εδάφους. Διατίθεται και με προαιρετικό κιτ συρόμενο.